Clip-In Hairextensions: Synthetisch of Echt haar?

Clip-In Hairextensions: Synthetisch of Echt haar?

In de wereld van hairextensions valt er een duidelijke tweedeling te onderscheiden: synthetisch haar en echt, ofwel remy human hair. Wat is nou eigenlijk het verschil? En waarom verkiezen kappers en celebs eigenlijk altijd echt haar boven synthetische extensions? 

Voordelen van Remy Human Hair

  • Natuurlijke Uitstraling

  • Duurzaamheid

  • Stylingvrijheid

  • Mogelijkheid tot Kleuren

  • Geen Synthetische Glans

  • Hittebestendig

  • Comfort

  • Makkelijker te Stylen

  • Investering op Lange Termijn

 Met remy human hair extensions kies je dus voor een product dat niet alleen mooier en natuurlijker is, maar ook veelzijdiger in gebruik en duurzamer op de lange termijn. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een prachtig, natuurlijk resultaat.

 

Comfort en natuurlijke glans

Remy human hair, ook wel echt haar genoemd, staat bekend om zijn natuurlijke glans en textuur. Dit type haar blend naadloos met je eigen haar, waardoor ze een natuurlijk resultaat bieden. Doordat echt haar natuurlijker aanvoelt, is het meestal comfortabeler om te dragen. Het kriebelt minder en voelt zacht aan op de hoofdhuid. Synthetische extensions hebben een onnatuurlijke glans waardoor, met name in zonlicht, de glans kan verraden dat je hairextensions draagt. 

Duurzaamheid

Echte hairextensions gaan aanzienlijk langer mee dan synthetische varianten. Mits! Je ze goed verzorgd. Met de juiste verzorging kun je maandenlang of soms zelfs jarenlang plezier hebben van je investering, terwijl synthetisch haar sneller aan vervanging toe is.
Net zoals je eigen haar zullen extensions van echt haar uiteraard ook gaan slijten. Je hoeft niet meteen een gehele nieuwe set aan te schaffen. Je kan de extensions na een paar maandjes namelijk ook gewoon bijpunten om ze 'op te frissen'. 

Styling, zoals je eigen haar

Remy human hair kan hitte beter verdragen dan synthetisch haar, waardoor je gebruik kunt maken van hitteapparaten zoals föhns, stijltangen of krultangen. Gebruik hierbij wel altijd een heatprotector om uitdroging te voorkomen. Dit geldt trouwens ook voor je eigen haar.

Synthetische haren zullen smelten op hitte-apparaten. De betere synthetische extensions kan je vaak verhitten tot circa 160 graden. 

Kleuren & Verven

Remy human hair extensions kan je ook laten kleuren om zo perfect bij je eigen haarkleur te laten passen. Omdat de hairextensions recent in de juiste haarkleur zijn geverfd, raden we aan om hiervoor een kleurmasker of zilvershampoo te gebruiken. Dit is namelijk een stuk minder schadelijk dan wederom verven of bleken. 

Synthetisch haar: een betaalbaar alternatief

Hoewel remy human hair de voorkeur geniet, heeft synthetisch haar ook zijn eigen voordelen, waaronder de betaalbaarheid en de ruime keuze aan kleuren en stijlen.

Gemakkelijk te Onderhouden

Synthetische extensions zijn over het algemeen gemakkelijker te onderhouden dan echt haar. Ze behouden hun stijl ook na het wassen, wat je kostbare tijd in de ochtend bespaart.

Een Kleurrijk Palet aan Keuzes

Voor de liefhebbers van een gedurfd kleurenpalet biedt synthetisch haar een breed scala aan opties. Van knalroze tot felblauw, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Het kiezen van de juiste hairextensions

Investeer in kwaliteit

Wanneer je besluit om hairextensions aan te schaffen, denk dan goed na over de kwaliteit die je kiest. Remy human hair staat garant voor een natuurlijke look, styling vrijheid, een lange levensduur en comfort. 

Aanbrengen en verwijderen

Het aanbrengen en verwijderen van clip-in extensions is een fluitje van een cent. Zowel synthetische als echt haar extensions zijn ontworpen om je binnen enkele minuten een volle, volumineuze haardos te geven.

 

Kies voor de kwaliteit en natuurlijke uitstraling van remy human hair

In de vergelijking tussen synthetisch en echt haar komen de remy human hair extensions als duidelijke winnaar naar voren. Met een natuurlijke uitstraling, duurzaamheid, en ongekende stylingmogelijkheden biedt het een waardevolle toevoeging aan je dagelijkse look.

Ga voor die natuurlijke glans, textuur, en veelzijdigheid die alleen echt haar kan bieden. Kies voor remy human hair en stap met zelfvertrouwen de deur uit, elke dag opnieuw.

Eenmalig een feestje of een keer een gedurfde kleur? Ga dan voor synthetische hairextensions. Ben je van plan om de extensions regelmatig te dragen en/of wil je een natuurlijke look? Investeer dan in echte hairextensions.