Betalingsmogelijkheden bij MLY Hairextensions 💳

Bij MLY Hairextensions kan je gebruik maken van verschillende veilige, snelle en gemakkelijke betaalopties. Zo kan je betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard of Paypal. Betaal je liever achteraf om de extensions eerst te bekijken? Geen probleem.  

betaal achteraf met klarna bij mly hairextensions Klarna - Achteraf betalen

Wil je liever eerst de extensions rustig bekijken voordat je betaald? Geen probleem. Kies voor achteraf betalen met Klarna als betaaloptie, ontvang je bestelling en beslis dan wat je wilt houden. Betaal vervolgens het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending. 

Lees hier meer over achteraf betalen met Klarna. 

betaal achteraf met klarna bij mly hairextensions Klarna - Betalen in 3 termijnen

Wil je graag je hairextensions in termijnen zonder rente betalen? Kies dan in de checkout voor 'Klarna - Betaal nu of betaal later' en vervolgens voor ‘Betaal in 3 delen, zonder rente’. Dit is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

Op dit moment accepteert Klarna de meeste gebruikte creditcards die 3D security hebben, tenzij de kaart een vervaldatum heeft binnen 75 dagen van de aankoopdatum. Prepaidkaarten en Amex kredietkaarten worden niet geaccepteerd.

Als ‘Betaal in 3 delen’ beschikbaar is voor jouw bestelling, kan je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen van je bestelling bij MLY Hairextensions. Zo snel je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met je de data van de geplande betalingen en zal Klarna de eerste betaling afschrijven.

Je kunt al je bestellingen en betalingen zien en beheren in de Klarna app. Download daarom de Klarna app voor volledige controle en mis nooit een betaling!

Goed om te weten:

  • Er worden geen kosten in rekening gebracht om ‘Betaal in 3 delen’ te gebruiken
  • Het is momenteel niet mogelijk de datums van je betalingsplan aan te passen
  • Betaal in 3 delen is niet beschikbaar bij alle webwinkels die Klarna aanbieden tijdens het afrekenen. Maar nu al wel bij MLY Hairextensions.

Betaal met ideal bij mly hairextensions iDeal 

Gebruikers van ABN amro, ASN bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen gebruik maken van iDeal als snel en gemakkelijk betalingsmiddel. Het gebruik van iDeal is geheel gratis.

Klanten uit belgie kunnen betalen met bancontact bij mly hairextensions Bancontact 

Voor onze Belgische bezoekers bieden wij nu ook Bancontact (Mister Cash) aan als betalingsoptie. Iedereen die in België een betaalrekening heeft kan hier gebruik maken. Het gebruik van Bancontact is geheel gratis. 

 PayPal 

Met PayPal kan je gemakkelijk, snel en veilig betalen. Bovendien dekt PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen als je ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper. Gebruik je PayPal-inloggegevens, en voorkom dat je steeds opnieuw je financiële gegevens moet invoeren. Als je One TouchTM activeert, blijf je ingelogd en betaal je nog sneller. Verder werkt PayPal zonder paslezers of ingewikkelde verificatiecodes.
Vragen of nog geen PayPal-account? Kijk op www.paypal.com en maak gratis een account aan.

Betaal met visa bij mly hairextensions Betaal veilig en snel met mastercard bij mly hairextensions Creditcard - VISA of MasterCard

Net zo gemakkelijk, snel en veilig kan je met je ICS Creditcard betalen. Hierbij heb je de keuze uit Visa of MasterCard. 

Snel, betrouwbaar en gemakkelijk goedkeuren? Gebruikt de ICS Creditcard App
U kunt uw online betalingen snel, betrouwbaar en vertrouwd goedkeuren met de app. Door uw toegangscode of biometrie te gebruiken bevestigt u de opdracht zonder dat u een code of wachtwoord moet invoeren in de online betaalomgeving. Geen gedoe dus!

 

gespreid betalen in 3 termijnen met in3 bij mly hairextensions In3 - in 3x betalen

We zijn overgestapt naar 'Betalen in termijnen van Klarna'. Kies bij de checkout voor 'Betaal later met Klarna' en vervolgens voor ‘Betaal in 3 delen, zonder rente’.