Verzending & levering - Super snel nieuwe extensions 🚚💨

Let op: Tijdens Goede Vrijdag en Pasen worden er geen bestellingen verzonden.

Alle hairextensions worden in Nederland en België gratis verzonden. Verzendkosten voor kleine producten zoals losse clipjes of een pony bedragen 2,95 voor Nederland en 4,99 voor België. De bestellingen worden verzonden met PostNL vanuit Nederland. We verzenden doorgaans op werkdagen, met uitzondering van feestdagen. Als je op werkdagen besteld, heb je meestal je hairextensions morgen in huis. Voor de meeste pakketten moet je thuis zijn om je bestelling in ontvangst te nemen en vaak is een handtekening vereist.

Levertijden hairextensions

LEVERTIJD NL: ~1 werkdag
LEVERTIJD BE: ~1-3 werkdagen

Producten op voorraad die voor 16:00 worden besteld, worden op werkdagen doorgaans dezelfde dag verzonden en hebben een levertijd van 1 a 2 werkdagen (mits er geen complicaties zijn bij PostNL). Als je op werkdagen besteld heb je dus meestal je hairextensions morgen al in huis. Afwijkende levertijden of wanneer een product uitverkocht is, zal worden vermeldt bij het product in kwestie. Deze actuele levertijd kan je vinden op de productpagina, boven de prijsvermelding (kies alvast de gewenste lengte om de juiste levertijd te zien).

Bestelling geplaatst

Zodra je een bestelling hebt geplaatst zul je een bevestigingsemail ontvangen op het opgegeven e-mailadres. Ook wanneer je bestelling wel is geplaatst maar nog niet is betaald, krijg je een bevestiging. Je hebt vervolgens nog 24 uur om je bestelling te betalen voordat je product weer wordt vrijgegeven in de shop.

Traceer je bestelling

Als je op een werkdag voor 16:00 hebt besteld, dan ontvang je vanavond al een trackingcode. Heb je in het weekend of na 16:00 besteld, dan ontvang je deze in de avond van de eerst volgende werkdag. Bij pre-orders krijg je de trackingcode zodra je bestelling is verzonden.

Het kan een aantal uur duren voordat de code werkt. Ook kan je de track-en-tracecode terugvinden op je MLY Hairextensions account, bij de betreffende bestelling.

Per ongeluk een foutief adres ingevuld?

Wij willen er natuurlijk voor zorgen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Zorg ervoor dat je het juiste verzendadres invoert. Als je een fout hebt gemaakt of wat wilt aanpassen, laat het ons zo snel mogelijk weten via whatsapp: 06-14703421 of info@mly-hairextensions.nl en we wij passen het voor je aan.

Als jouw bestelling al is verwerkt of is verzonden, kunnen we het adres helaas niet meer wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat zij hun verzendadres correct invoeren. Zorg er daarom voor dat je het ingevulde adres dubbel controleert, omdat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor pakketten die zijn verzonden naar het verkeerde adres dat de koper heeft ingevoerd. Het enige wat we kunnen doen nadat jouw bestelling is verzonden, is wachten om te zien of het pakket terug naar ons wordt gestuurd. Nadat wij het ontvangen hebben, kunnen we het pakket naar het juiste adres verzenden. De extra kosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Bestelling niet ontvangen 

Bijna al onze zendingen bevatten een track-en-tracenummer. Als de tracking informatie bevestigt dat het item is afgeleverd bij het opgegeven adres maar je de bestelling niet hebt ontvangen, kunnen wij contact opnemen met de vervoerder om dit probleem te onderzoeken. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor pakketten waar de tracking informatie vermeldt dat het pakket is geleverd bij jouw besteladres.

Bestelling beschadigd ontvangen 

Heb je een beschadigd product ontvangen? Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons via whatsapp: 06-14703421 of info@mly-hairextensions.nl en maak meerdere foto's van de bestelling, waaronder:

Van de hele buitenkant van het pakket. Zorg ervoor dat het verzendlabel en eventuele schade aan de buitenkant duidelijk zichtbaar is. Eventueel een extra detailfoto van het verzendlabel op de verpakking. De informatie op het label moet goed leesbaar zijn. Van het geopende pakket, vanaf de bovenkant genomen. Hierbij moeten de inhoud en de binnenverpakking goed te zien zijn. Het gehele beschadigde artikel op staat. En een detailfoto van de concrete schade van het artikel. 

Wij zullen aan de hand van deze informatie en foto's een onderzoek starten bij PostNL. Bewaar de gehele bestelling en verpakking totdat het onderzoek is afgerond. 

Bestelling retourneren

Je kan je retourzending sturen naar: MLY Hairextensions, Verhulststraat 90, 8031 EW Zwolle. Meer informatie met betrekking tot ruilen of retourneren kan je vinden op de Ruilen & Retournerenpagina: https://www.mly-hairextensions.nl/Ruilen-Retourneren