Voordelen van remy human hair clip in extensions

De voordelen van Remy Clip-In Hairextensions

Ervaar de metamorfose die clip-in hairextensions teweeg kunnen brengen: volumineus, lang en gezond uitziend haar binnen een handomdraai: de wonderlijke wereld van clip-in hairextensions.

Het gemak van clip-in hairextensions

Waarom kiezen voor clip-in hairextensions? Simpel: ze zijn gebruiksvriendelijk, niet schadelijk en bieden een direct zichtbaar resultaat. In een mum van tijd geef je je kapsel een volledig nieuwe uitstraling. Het is een tijdelijke oplossing die je de vrijheid geeft om te experimenteren met verschillende stijlen zonder je eigen haar te beschadigen.

Geen kapper nodig

Clip-in hairextensions kan je gemakkelijk zelf inzetten zonder dat er een kapper of haarstyliste bij te pas hoeft te komen. Klik de clips open, haak achter je haar, klik weer dicht en tadaa! Je hebt een clip-in geplaatst. 

Verschillende Materialen

Clip-in hairextensions zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder synthetisch haar en echt haar. Echt haar biedt een natuurlijker resultaat en kan net als je eigen haar gestyled of gekruld worden. Zo kan je je look helemaal eigen maken en de extensions nog mooier laten blenden met je eigen haar. 

Natuurlijke uitstraling

Remy human hair extensions hebben een natuurlijke glans en textuur, waardoor ze gemakkelijk blenden met je eigen haar en er super natuurlijk uitzien. Doordat echt haar natuurlijker aanvoelt, is het meestal comfortabeler om te dragen. Het kriebelt minder en voelt zacht aan op de hoofdhuid. Nep haar heeft een onnatuurlijke glans die minder natuurlijk oogt. 

De perfecte kleurmatch

Vind de perfecte kleurmatch voor het mooiste resultaat. Maak gebruik van de uitgebreide kleurenpaletten die we aanbieden om de extensions naadloos in je eigen haar te laten overlopen. Wijkt de kleur toch nog iets af? Dan kan je het tonen met een zilvershampoo of kleurmasker.

Remy human hair behoudt kleur beter na verloop van tijd, waardoor je langer kunt genieten van de diepte en dynamiek van de kleur.

Remy Human Hair

Remy hair of remi gesorteerd haar wil zeggen dat de individuele haren van aanzet tot punt dezelfde kant op liggen. En/of zijn zo behandeld dat het haar extra glad is. Hierdoor klit het haar minder snel en gaat het langer mee dan non-remy gesorteerd haar. 

Non-Remy haren worden bijvoorbeeld uit haarborstels verzameld en liggen daardoor niet in dezelfde richting. De haren klitten daardoor snel en worden snel broos. Dit haar is dan ook goedkoper dan remy-haar.

MLY Hairextensions gebruikt uitsluitend remy gesorteerd haar.

 

Eindeloze mogelijkheden

Clip-in hairextensions zijn perfect voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dagelijks kapsel of een glam look voor een speciale gebeurtenis; met clip-in hairextensions creëer je in no-time het gewenste effect.

Volume + lengte

Creëer moeiteloos meer volume en lengte. Vooral bij fijn of dunner haar zijn clip-in hairextensions een uitkomst. Geef je haar en ego een boost en geniet van een volle, gezonde haardos.

Speelse effecten

Experimenteer met kleuren en lengtes voor een speels effect. Voeg bijvoorbeeld enkele strookjes toe voor een uniek accent. Creëer een balayage door te verlengen met andere tint of een balayage set. Of geef je haar meer dimensie met highlighted hairextensions of een tintje lichter of donkerder. 

Rust voor je hoofdhuid

In tegenstelling tot permanente hairextensions, zoals een hairweave of microrings, kan je clip-in hairextensions in en uit clippen wanneer jij wilt. De extensions haal je voor het slapen gaan eruit, waardoor je haar niet kan beschadigen tijdens het woelen in je slaap. Je hoofdhuid kan zo 's nachts ook tot rust komen van het dragen van het extra gewicht.

Je eigen haar wordt vettig door de talg- en vetklieren van je eigen hoofdhuid, je clip ins hebben daar minder last van. En vooral 's nachts zweet je lichaam, maar dan liggen jouw clip-ins lekker te 'luchten'.

 

Verzorging voor een langdurig resultaat

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk je clip-in hairextensions goed te onderhouden en verzorgen.

Wash day!

Was de extensions niet te vaak, bij te vaak wassen kunnen de hairextensions sneller droog gaan aanvoelen. Je eigen haar wordt vettig door de talg- en vetklieren van je eigen hoofdhuid, je clip ins hebben daar minder last van. En vooral 's nachts zweet je lichaam, maar dan liggen jouw clip-ins lekker te 'luchten'. Dus was de extensions alleen wanneer het echt nodig is.

Hoe vaak je ze ‘moet’ wassen verschilt uiteraard per persoon en gebruik. Beginnen de extensions onaangenaam te ruiken en wil je ze niet te vaak wassen? Hang ze dan gewoon even buiten om te 'luchten' en gebruik bijvoorbeeld een lekker geurende haarolie. 

Als het dan toch tijd wordt om de extensions te gaan wassen, gebruik dan bij voorkeur een shampoo voor geverfd of droog haar met verzorgende oliën (zonder sulfaten en parabenen).

Bewaren

Bewaar je hairextensions op een droge koele plek zonder direct zonlicht. Hairextensions van echt haar kunnen namelijk, net als je eigen haar, verkleuren door zonlicht. Gebruik eventueel een beschermhoes

Stylingvrijheid

Remy human hair kan hitte beter verdragen dan synthetisch haar, waardoor je gebruik kunt maken van hitteapparaten zoals föhns, stijltangen of krultangen. Style je extensions echter wel met beleid. Gebruik altijd hittebeschermende producten om uitdroging te voorkomen en de levensduur te verlengen. 

Synthetisch haar kan weerbarstig kan zijn en is moeilijk in een bepaalde vorm te krijgen en
 smelt op hitte-apparaten. De betere synthetische extensions kan je vaak verhitten tot circa 160 graden. 

 

Waarom remy human hair clip-in hairextensions?

Hoewel remy human hair duurder is in de aanschaf, gaat het veel langer mee dan synthetisch haar, waardoor het op lange termijn een betere investering kan zijn. Met remy human hair extensions kies je dus voor een product dat niet alleen mooier en natuurlijker oogt, maar ook veelzijdiger in gebruik en duurzamer op de lange termijn.

Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een prachtig, natuurlijk resultaat. Ontdek de voordelen zelf en transformeer je haar in een handomdraai tot een volumineuze, stijlvolle coupe. Een ding is zeker: de mogelijkheden zijn eindeloos.