Bestellen & Betalen

Waarom zijn jullie hairextensions zo goed maar toch goedkoop?

Wij konden zelf maar geen betaalbare hairextensions vinden in Nederland. Veel extensions waren schandalig duur of hadden belachelijk dunne punten of slecht haar. MLY Hairextensions is daarom begonnen met een missie om betaalbare goede extensions aan te bieden. Wij zijn een klein bedrijf, zonder dure panden, betaalde influencers of dure marketingteams. Gewoon goede hairextensions met veel blije fans die zorgen voor fantastische mond-tot-mond reclame.

Welke betalingsopties zijn er bij MLY Hairextensions?

MLY Hairextensions biedt verschillende veilige en gemakkelijke betaalmogelijkheden, waaronder:

 • Achteraf betalen met Klarna
 • In termijnen betalen met Klarna
 • iDeal
 • Bancontact
 • PayPal
 • Creditcards VISA & Mastercard.

LEES MEER

Kan ik ook achteraf betalen?

Wil je liever eerst de extensions rustig bekijken voordat je betaald? Geen probleem. Kies voor achteraf betalen met Klarna als betaaloptie, ontvang je bestelling en beslis daarna wat je wilt houden. Betaal vervolgens het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending.

MEER OVER KLARNA

Waarom is mijn betaling met Klarna afgewezen?

In verband met privacyreglementen kunnen wij vanuit MLY Hairextensions niet zien waarom je betaling is afgewezen. Je aanvraag kan om verschillende redenen zijn afgewezen. Bij een afwijzing krijg je meteen te zien dat je bent afgewezen. De meest voorkomende redenen voor een afwijzing zijn:

Een te hoog leenbedrag voor je inkomen
Als de maandlasten te hoog zijn, kun je misschien je lening niet terugbetalen. In dat geval neemt Klarna je aanvraag niet aan.

Problemen met je aanvraag en gegevens.
Om je aanvraag goed te keuren moet Klarna zeker weten wie je bent. Wanneer je bijvoorbeeld een factuuradres hebt opgegeven waarop je niet geregistreerd bent of wanneer je een andere naam op hebt gegeven dan kan Klarna je aanvraag niet goedkeuren.

Een negatieve registratie bij het BKR
Het kan zijn dat je al een negatieve registratie of aanmerking hebt bij het BKR. Een check bij het Bureau Krediet Registratie is altijd onderdeel van je kredietaanvraag. Dit is wettelijk verplicht. Blijkt daaruit dat je betalingsachterstanden hebt of vorige leningen niet op tijd hebt terugbetaald dan zal Klarna in de meeste gevallen je aanvraag afwijzen.

Voor meer informatie over je afwijzing kan je het beste contact opnemen met Klarna.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Wil je graag je hairextensions in termijnen zonder rente betalen? Kies dan voor 'Betaal later met Klarna' en vervolgens voor ‘Betaal in 3 delen, zonder rente’. Dit is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

Op dit moment accepteert Klarna de meeste gebruikte creditcards die 3D security hebben, tenzij de kaart een vervaldatum heeft binnen 75 dagen van de aankoopdatum. Prepaidkaarten en Amex kredietkaarten worden niet geaccepteerd.

Als ‘Betaal in 3 delen’ beschikbaar is voor jouw bestelling, kan je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen van je bestelling bij MLY Hairextensions. Zo snel je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met je de data van de geplande betalingen en zal Klarna de eerste betaling afschrijven.

Je kunt al je bestellingen en betalingen zien en beheren in de Klarna app. Download daarom de Klarna app voor volledige controle en mis nooit een betaling!

Goed om te weten:
- Er worden geen kosten in rekening gebracht om ‘Betaal in 3 delen’ te gebruiken
- Het is momenteel niet mogelijk de datums van je betalingsplan aan te passen
- Betaal in 3 delen is niet beschikbaar bij alle webwinkels die Klarna aanbieden tijdens het afrekenen. Maar nu al wel bij MLY Hairextensions.

Clip-in Hairextensions

Hoe werken clip-in hairextensions?

Clip-in hairextensions maak je gemakkelijk vast aan je eigen haar door middel van clips. Aan de clips zit een siliconen strip zodat ze niet glijden en extra stevig vast zitten. Doordat een gedeelte van je eigen haar over de stroken heen vallen zie je de extensions niet zitten.

Meer info over clip-ins bevestigingen.

Wat is het verschil tussen een full head set en een volumizer?

Full head sets

Onze full head sets bestaan uit 8 of 9 verschillende banen / matten haar (afhankelijk van het gewicht van de set) met reeds bevestigde clips. De clip ins kan je gemakkelijk over je gehele hoofd (full-head) verdelen voor een natuurlijke look.

Een full head set bestaat bijvoorbeeld uit:

 • 1 mat van circa 20cm breed
 • 2 matten van circa 15cm breed
 • 3 matten van circa 10cm breed
 • 2 matten van circa 5cm breed
 • 1 mat van circa 25cm breed (alleen bij 260, 300 of 280gram)

BEKIJK FULL HEAD SETS

Volumizers

Een volumizer is 1 brede quad weft baan extension met reeds bevestigde clips. Deze clip-in volumizer bevestig je gemakkelijk en snel, net boven je oren, over de volledige breedte van je haar.

Een volumizer is geschikt om meer volume meer te creëren of ter opvulling van je set extensions. 1 volumizer is voor de meeste meiden niet genoeg om het haar volledig mee te verlengen.

Onze volumizers hebben dubbel zo veel haar als een gemiddelde volumizer bij andere aanbieders. Zoek je een volumizer met veel haar (80gram of meer). Dan is dit de volumizer voor jou. Zoek je een dunnere volumizer? Sorry, not sorry, die hebben we niet.

BEKIJK VOLUMIZERS

Wat is remy / remi gesorteerd haar?

Remy hair of remi gesorteerd haar wil zeggen dat de individuele haren van aanzet tot punt dezelfde kant op liggen. En/of zijn zo behandeld dat het haar extra glad is. Hierdoor klit het haar minder snel en gaat het langer mee dan non-remy gesorteerd haar. 

Non-Remy haren worden bijvoorbeeld uit haarborstels verzameld en liggen daardoor niet in dezelfde richting. De haren klitten daardoor snel en worden snel broos. Dit haar is dan ook goedkoper dan remy-haar.

MLY Hairextensions gebruikt uitsluitend remy gesorteerd haar.

Wat is double drawn hair?

Double drawn hair betekent dat er voornamelijk haren zijn gebruikt die allemaal ongeveer even lang zijn, waardoor de hairextensions vol zijn tot in de punten. Tijdens het sorteerproces worden de kortere haren er met de hand tussenuit gehaald. Dit productieproces duurt langer maar is zeker de moeite waard! Double drawn haar is daardoor namelijk extra vol en glanzend en zorgt voor een glamorous look. Bij MLY Hairextensions gebruiken we Double drawn hair voor alle clip-in hairextensions sets en Volumizers. 💯

Bij onze Ponytails gebruiken we juist Single drawn hair om de punt natuurlijker te laten ogen. Net als bij een echte paardenstaart vallen de punten dan meer in laagjes. Omdat alle punten op 1 lijn erg onnatuurlijk oogt bij een staart, maken we dus ponytails van single drawn hair. Perfection! 👏

Waar komt het haar van de hairextensions vandaan?

De haren voor MLY hairextensions komen uit de tempels van India. Het haar wordt vrijwillig door pelgrims geofferd voor hun geloof. Voordat zij mogen bidden op de meest heilige plekken van de tempels moet het haar worden afgeschoren zodat ze rein worden beschouwd. Het afscheren van het haar behoort tot een religieus ritueel waarbij ze gezegend worden en dankbaarheid voor het leven tonen. Het is voor de pelgrims vaak algemeen bekend dat de tempel het haar verkoopt zodat fabrikanten het haar kunnen hergebruiken voor hairextensions. De tempels gebruiken vervolgens het geld om de tempel onderhouden, maar ook gratis onderdak en eten bieden aan de pelgrims. Everybody wins.


De haren worden eerst volledig gewassen en licht chemisch behandeld en in de juiste kleur geverfd zodat de extensions mooi schoon en zacht zijn voordat jij ze thuis ontvangt. Indian hair wordt beschouwd als 1 van de beste haarsoorten voor hairextensions.

Kan ik clip-in extensions laten zetten als weave?

Clip-in hairextensions zijn niet gemaakt om permanent vast te zetten. Krijg je geen genoeg van MLY Hairextensions en wil je ze toch graag 24/7 dragen? Ga dan voor onze Hairwefts. De wefts zijn geschikt om langdurig vast te zetten in je eigen haar d.m.v. bijvoorbeeld microrings of verschillende vlechttechnieken.

Hoewel er heel veel klanten zijn die onze clip-in extensions als weave zetten, raden we dit toch echt af. De extensions kunnen hun stevigheid verliezen bij de aanzet zodra je de clips verwijderd. Je garantie komt dan ook per direct te vervallen zodra je de clips verwijderd. De manier van weven en de gradatie is niet geschikt om 24/7 te dragen. De clip-ins hebben namelijk een andere aanzet dat perfect is voor extra grip tijdens het tijdelijke dragen, maar dit kan gaan klitten door wrijving wanneer je er mee gaat slapen. De hairwefts zijn juist extra dun bij de aanzet en zijn hier speciaal voor gemaakt en kan je dus wel permanent vast zetten. 

Wat is het verschil tussen single, double en quad weft?

Het grootste verschil tussen single en double weft hair extensions is de dikte van de haarbundel. Zoals de naam al verklapt bestaat een single weft uit een enkel geweven strook met haar, en een double weft uit een dubbel geweven strook met haar. De hoeveelheid haar per strook is dus verdubbelt bij een double weft. Afhankelijk van de hoeveelheid haar die je nodig hebt zullen de stroken enkel (single) of dubbel (double) geweven zijn.

Onze volumizers zijn zelfs quad wefts en dus 4 maal geweven.

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn?

Wanneer je eigen haar tot over je oren komt of langer is krijg je het mooiste resultaat. Als je haar korter is, is de kans groter dat je de rand van de extensions ziet.

Hoe lang zijn de verschillende lengtes?

In onze standaard collectie zitten de lengtes 40cm, 50cm en 60cm. Per lichaamsbouw kunnen de extensions langer of korter ogen. Extensions die bij een kort persoon tot aan de billen komen, komen bij een lang iemand wellicht tot halverwege de rug. Meet daarom bij jezelf om te bepalen welke lengte het beste bij jouw lichaamsbouw past. Meet vanaf oorhoogte tot aan de gewenste lengte om te bepalen welke extensions een goede match voor jou zijn. bekijk maattabellen

Welke kleur past bij mij?

Bekijk de haarkleuren op de website bij voorkeur op een gekalibreerd scherm, zet geen (lees)filters of andere (dark)modus aan en zorg dat je brightness hoog genoeg staat.

Bekijk je haar in daglicht (zonder filters, flits, direct zonlicht of lamplicht). Let hierbij met name op de kleur van je punten, als de kleur van de punten matchen, blend het haar het mooiste. De kleur van de extensions kunnen gerust een beetje afwijken, door de multi-tone techniek blenden de extensions vrij gemakkelijk met kleuren tot wel 3 tinten verschil.

Twijfel je nog steeds over de kleurkeuze? Bestel dan kleursamples van de kleuren waar je over twijfelt.

Of stuur ons dan een foto van je eigen haar van aanzet tot punt. Bij voorkeur een foto in daglicht (zonder filters, flits, direct zonlicht of lamplicht). Maak de foto bijvoorbeeld binnen, voor het raam met genoeg daglicht.

Mail je foto's naar info@mly-hairextensions.nl

Hoe lang gaan clip-in hairextensions mee?

Hoe lang de clip-in hairextensions mee gaan is heel erg afhankelijk van het gebruik en de juiste verzorging. Volg daarom altijd onze verzorgingstips om zo lang mogelijk van de hairextensions te genieten.

Sommigen kopen om de 3 maanden een nieuwe set, anderen om de 2 jaar. Het is afhankelijk van hoe vaak je ze draagt, verft, wast, hitteapparaten gebruikt, welke producten je gebruikt en hoe goed je ze verzorgd. 

Klanten die ze goed verzorgen en er langdurig van genieten moeten ze af en toe nog wel bijpunten omdat het (omdat het echt haar betreft) net als je eigen haar wel kan slijten bij de puntjes.

Volg onze verzorgingstips, gebruik de juiste producten en behandel je extensions met liefde en dan kan je erg lang genieten van je mooie lange haar. ❤️

Verzorging & Styling

Hoe kan ik mijn extensions het beste verzorgen?

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van je prachtige MLY hairextensions genieten. Omdat onze extensions van 100% echt haar zijn, moet je ze goed verzorgen. Volg onze haarfijne verzorgingstips en jouw extensions zullen extra lang mooi blijven.

BEKIJK VERZORGINGSTIPS

Hoe moet ik de extensions kammen?

Kam de extensions met een grove kam, tangleteezer of extensions borstel. Kam of borstel 1 strook tegelijk en begin zachtjes onderin de punten met kammen. Werk voorzichtig verder omhoog en kam strook voor strook. Kam de extensions niet als ze nog nat zijn. Gebruik bij voorkeur een houten extensionsborstel of tangle teezer (plastic borstels kunnen je haar statisch maken).

Hoe kan ik de extensions het beste wassen?

Was de extensions niet te vaak, bij te vaak wassen kunnen de hairextensions sneller droog gaan aanvoelen. Je hoeft ze namelijk niet zo vaak te wassen als je eigen haar. Je eigen haar wordt vettig door de talg- en vetklieren van je eigen hoofdhuid, je clips hebben daar minder last van. En vooral 's nachts zweet je lichaam, maar dan liggen jouw clip-ins lekker te 'luchten'. Dus was de extensions alleen wanneer het echt nodig is.

Hoe vaak je ze ‘moet’ wassen verschilt uiteraard per persoon en gebruik. Beginnen de extensions onaangenaam te ruiken en wil je ze niet te vaak wassen? Hang ze dan gewoon even buiten om te 'luchten' en gebruik bijvoorbeeld een lekker geurende haarolie of leave in conditioner.

Als het dan toch tijd wordt om de extensions te gaan wassen, gebruik dan bij voorkeur een shampoo voor geverfd of droog haar met verzorgende oliën (zonder sulfaten en parabenen).

Stap 1: Zorg dat er geen klitten in de extensions zitten wanneer je begint met wassen. Borstel of kam ze voor het wassen eerst voorzichtig door.

Stap 2: Maak de extensions nat en masseer de shampoo lichtjes van boven naar beneden. Was altijd het haar met de lengte mee. Wrijf nooit de haren langs elkaar en maak geen draaiende bewegingen tijdens het wassen.

Stap 3: Gebruik crèmespoeling en/of een haarmasker, kam deze met je vingers of grove kam zachtjes door de haren en laat deze even inwerken.

Stap 4: Spoel ten slotte de haren grondig uit (wederom van boven naar beneden). Eindig de wasbeurt met koud water zodat de haarschubben sluiten en het haar weer mooi glanst.

Hoe kan ik de extensions het beste drogen?

Dep of knijp de haren zachtjes droog met een handdoek. Maak geen draaiende bewegingen en wrijf de haren niet langs elkaar. Laat het haar bij voorkeur op natuurlijke wijze drogen door de lucht. Hang het haar op aan een extension hanger of leg het plat op een handdoek. Strijk het haar glad met je handen of een grove kam om knikken en kroes te voorkomen.


Het haar kan ook met een föhn of diffuser gedroogd worden. Gebruik hiervoor altijd hitte beschermende producten, bijvoorbeeld de Cream heat spray van Maria Nila. Je kunt het haar gewoon stylen zoals je eigen haar. Gebruik bij hitteapparaten een beschermende spray of serum. Dit zorgt niet alleen voor extra bescherming maar maakt het haar ook zacht en glanzend. Gebruik keramische of ionische styling tools, deze beschadigen het haar minder snel. Style de extensions nooit warmer dan 180 graden.

Alle verzorgingsproducten zoals mousseserums en haarlak etc. kun je gewoon gebruiken. Ook hairextensions zijn gek op kokosolie en arganolie. Gebruik geen producten op basis van alcohol, dit droogt het haar namelijk uit.

Welke andere verzorgingsproducten kan ik gebruiken?

Alle verzorgingsproducten zoals mousse, serums en haarlak etc. kun je gebruiken. Gebruik geen producten op basis van alcohol, dit droogt het haar namelijk uit. En gebruik producten die bedoeld zijn voor geverfd of droog haar, zonder parabenen of sulfaten. Extensions zijn o.a. dol op een goede argan olie. Dit geeft ze extra glans en maakt ze zacht.

BEKIJK VERZORGINGSPRODUCTEN

Welke stylingtools kan ik gebruiken?

Je kunt het haar gewoon stylen zoals je eigen haar. Gebruik bij hitteapparaten altijd een beschermende spray of serum. Dit zorgt voor extra bescherming en maakt het haar zacht en glanzend. Gebruik keramische of ionische styling tools, deze beschadigen het haar minder snel. Style extensions met hitteapparaten nooit warmer dan 180graden.

Kan ik de clip-in extensions verven?

Het liefst zoeken we natuurlijk een kleur voor je die wel bij je past. Stuur ons daarom gerust een berichtje wanneer de kleur geen match is. Ongebruikte extensions mag je namelijk ruilen. Kijk op onze ruilen & retourneren pagina voor meer informatie.

De resultaten van het bleken, verven of tonen van hairextensions zijn enorm verschillend. Daarom raden we af om je extensions te verven of te tonen. Dit betreft ook het wassen van het haar met een zilvershampoo. Wil je dit toch echt gaan doen? Volg dan onze instructies op onze pagina over hairextensions wassen met zilvershampoo

Iedere vorm van omkleuren van je extensions is geheel op eigen risico, en MLY Hairextensions accepteert geen retourzendingen van ontkleurd of gekleurd haar, noch aanvaarden wij verantwoordelijkheid voor ongewenste resultaten.

Wijkt de kleur iets af, is het haar net te warm of te assig? Maak dan gebruik van een kleurshampoo of kleurmasker. Dit is een stuk minder schadelijk voor het haar dan verven.

Wil je de clip-in extensions toch gaan verven? Laat dit bij voorkeur doen door een specialist. Houd er rekening mee dat de hairextensions van een ander DNA afkomstig zijn en recent al geverfd zijn. Het kan dus voorkomen dat de hairextensions anders zullen kleuren dan gewenst. Wil je zeker zijn van het juiste kleurresultaat? Verf dan eerst een proefplukje. Verf het echter niet te vaak, je extensions herstellen namelijk niet meer nadat ze beschadigd zijn.

De garantie komt te vervallen zodra de extensions gekleurd, ontkleurd of geknipt zijn.

Kan ik de clip-in extensions ontkleuren of blonderen?

Nee, Het is niet mogelijk om de extensions te ontkleuren of blonderen. Het haar van de extensions is van nature donker en is daarom recent al een keer ontkleurd en vervolgens in de gewenste kleur geverfd. We raden het daarom sterk af om de extensions nogmaals te ontkleuren. Het blonderen van haar is altijd al een intens proces wat schade aan je haar kan aanrichten. Dus nog een keer ontkleuren zal voor de extensions een nog schadelijker effect hebben. Naast dat het haar enorm breekbaar zal worden, komt je garantie ook nog eens per direct te vervallen.

Neem bij voorkeur een lichtere tint extensions en kleur deze in de gewenste kleur met een kleurshampoo of milde spoeling. Of gebruik zilvershampoo om de warme tinten te minderen. Lees bij de volgende vraag meer over het gebruik van zilvershampoo.

Iedere vorm van omkleuren van je extensions is geheel op eigen risico, en MLY Hairextensions accepteert geen retourzendingen van ontkleurd of gekleurd haar, noch aanvaarden wij verantwoordelijkheid voor ongewenste resultaten.

Kan ik het haar behandelen met zilvershampoo?

Je kan het haar wassen met zilvershampoo om de warme tinten te minderen. Was altijd eerst alleen een proefplukje (bijvoorbeeld een 1 clips strookje), het haar is van een ander DNA en eenmalig geblondeerd, hierdoor hoeft de zilvershampoo veel minder lang in te trekken dan haren die regelmatig geblondeerd worden. Maak bij voorkeur een badje van water gemengd met zilvershampoo en smeer de zilvershampoo niet direct op de extensions. Zo kan je het kleurproces beter in de gaten houden.

De garantie komt te vervallen zodra de extensions gekleurd, ontkleurd of geknipt zijn. Iedere vorm van omkleuren van je extensions (dus ook het gebruik van zilvershampoo) is geheel op eigen risico, en MLY Hairextensions accepteert geen retourzendingen van ontkleurd of gekleurd haar, noch aanvaarden wij verantwoordelijkheid voor ongewenste resultaten. Klik op onderstaande link voor een uitgebreide uitleg over het wassen van je extensions met zilvershampoo.

BEKIJK VOLLEDIG STAPPENPLAN

Kan ik clip-in extensions laten zetten als weave?

Clip-in hairextensions zijn niet gemaakt om permanent vast te zetten. Krijg je geen genoeg van MLY Hairextensions en wil je ze toch graag 24/7 dragen? Ga dan voor onze Hairwefts. De wefts zijn geschikt om vast te zetten in je eigen haar d.m.v. bijvoorbeeld microrings of verschillende vlechttechnieken.

BEKIJK HAIRWEFTS

Hoewel er heel veel klanten zijn die onze clip-in extensions als weave zetten, raden we dit toch echt af. De extensions kunnen hun stevigheid verliezen bij de aanzet zodra je de clips verwijderd. Je garantie komt dan ook per direct te vervallen zodra je de clips verwijderd. De manier van weven en de gradatie is niet geschikt om 24/7 te dragen. De clip-ins hebben namelijk een andere aanzet dat perfect is voor extra grip tijdens het tijdelijke dragen, maar dit kan gaan klitten door wrijving wanneer je er mee gaat slapen. De hairwefts zijn juist extra dun bij de aanzet en zijn hier speciaal voor gemaakt en kan je dus wel permanent vast zetten. 

Verzending & Retouren

Rekenen jullie verzendkosten?

Alle hairextensions worden in Nederland gratis verzonden.

Verzendkosten voor kleine producten zoals losse clipjes of een pony bedragen €2,95.

Zendingen naar België bedragen €4,99.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

LEVERTIJD NL: ~1-2 werkdagen (gratis verzending)

LEVERTIJD BE: ~1-3 werkdagen

Producten op voorraad die voor 16:00 worden besteld, worden op werkdagen doorgaans dezelfde dag verzonden en worden meestal de volgende werkdag geleverd. Met uitzondering van feestdagen en mits er geen complicaties zijn bij PostNL.

Voor de meeste pakketten moet je thuis zijn om je bestelling in ontvangst te nemen en vaak is een handtekening vereist.

De levertijd van pre-orders kunnen wisselen.

MEER INFO OVER ZENDINGEN

Ontvang ik ook een trackinglink of track & tracecode?

Op een werkdag voor 16:00 besteld?

Dan ontvang je in de avond al een trackingcode via de mail.

In het weekend of na 16:00 besteld?

Dan ontvang je deze in de avond van de eerst volgende werkdag.

Bij pre-orders krijg je de trackingcode zodra je bestelling is verzonden.

Ik heb een verkeerd adres ingevuld

Wij willen er natuurlijk voor zorgen dat je jouw bestelling zo snelmogelijk ontvangt. Zorg ervoor dat je het juiste verzendadres invoert.Als je een fout hebt gemaakt of wat wilt aanpassen, laat het ons zo snelmogelijk weten via Whatsapp: 06-1470342 of info@mly-hairextensions.nl en zoeken samen naar een oplossing.

Alsjouw bestelling al is verwerkt of is verzonden, kunnen we het adreshelaas niet meer wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de koperom ervoor te zorgen dat zij hun verzendadres correct invoeren. Zorg erdaarom voor dat je het ingevulde adres dubbel controleert, omdat wijniet verantwoordelijk kunnen zijn voor pakketten die zijn verzonden naarhet verkeerde adres dat de koper heeft ingevoerd. Het enige wat wekunnen doen nadat jouw bestelling is verzonden, is wachten om te zien ofhet pakket terug naar ons wordt gestuurd. Nadat wij het ontvangenhebben, kunnen we het pakket naar het juiste adres verzenden. De extrakosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Mag ik hairextensions retourneren?

We begrijpen dat het erg lastig is om een juiste haarkleur te kiezen vanaf een scherm. Daarom mag je ongebruikte extensions gerust retourneren mits de elastiekjes niet van de extensions zijn los gemaakt. Je hebt een zichttermijn van 60 dagen. Je hebt dus alle tijd om er rustig over na te denken.

Uiteraard wil je niet een door een ander gedragen set hairextensions kopen en dragen, daarom hanteren we onderstaande retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren van hairextensions. We verzoeken je dan ook om deze voorwaarden goed door te nemen voordat je een bestelling retourneert. Wij bekijken persoonlijk en per geretourneerde set of we de extensions retour kunnen accepteren.

Je mag de hairextensions uit de plastic sleeve halen om de kleur en lengte goed te bekijken, voelen en vergelijken. Toch niet helemaal jouw kleur of lengte? Ongedragen extensions mag je binnen het zichttermijn van 60 dagen gerust retourneren. Om hygiëne te waarborgen zijn elastiekjes aan de set vastgemaakt als seal. Verwijder deze elastiekjes niet totdat je zeker weet dat je de set wilt houden.

Sets waarvan de elastiekjes zijn verwijderd, losgemaakt of zelfs herbevestigd kunnen we niet retour aannemen. Zo kunnen we ook garanderen dat jouw extensions nooit door een ander gebruikt zijn. Het haar mag uiteraard niet behandeld, geknipt of geverfd zijn.

Ga naar onze retourenpagina om het retourproces te starten.

Mag ik hairextensions ruilen?

Mocht je een product willen omruilen voor een ander product, dan raden we je aan om het vervangende product zelf te bestellen om vergissingen te voorkomen.

Hoe je een product kan retourneren lees je in de voorgaande vraag en op de retourenpagina.

Wanneer is mijn retourzending verwerkt?

Retourzendingen worden doorgaans binnen 14 dagen verwerkt.

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd zullen we je een email sturen ter bevestiging. Ook krijg je bericht over een eventuele terugbetalig of afwijzing van je retour.

Let op: We hebben vakantie t/m 17 april. Retourzendingen worden op 18 april verwerkt.

Mijn zending is beschadigd of vermist, wat nu? 

Wat ontzettend balen dat je zending is beschadigd of vermist. Maak z.s.m. een melding hiervan:

Zending beschadigd?

Heb je een beschadigde zending ontvangen? Weiger een beschadigde zending meteen bij de postbode, dan sturen ze deze gratis naar ons terug.
Heb je het pakket al aangenomen? Meld de schade binnen 48 uur door ons te mailen en stuur foto's mee van zowel de beschadiging, de doos, als en de inhoud.


Bestelling niet ontvangen?

Eventuele vermissing van zendingen dienen binnen 5 kalenderdagen na verzending te worden gemeld via info@mly-hairextensions.nl of schriftelijk naar verhulststraat 90, 8031EW te Zwolle. Zo kan het betreffende postbedrijf eventueel nog een onderzoek starten om het pakket te proberen te achterhalen.

Meldingen die later dan 5 kalenderdagen zijn gemaakt kunnen we niet meer in behandeling nemen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op via 1 van onderstaande contactopties:

Get in touch

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.