Mogelijk staat je vraag hier al bij:

MAG IK HAIREXTENSIONS RETOURNEREN?

We begrijpen dat het erg lastig is om een juiste haarkleur te kiezen vanaf een scherm. Daarom mag je ongebruikte extensions gerust retourneren mits de elastiekjes niet van de extensions zijn los gemaakt. Je hebt een zichttermijn van 60 dagen. Je hebt dus alle tijd om er rustig over na te denken.

Uiteraard wil je niet een door een ander gedragen set hairextensions kopen en dragen, daarom hanteren we onderstaande retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren van hairextensions. We verzoeken je dan ook om deze voorwaarden goed door te nemen voordat je een bestelling retourneert. Wij bekijken persoonlijk en per geretourneerde set of we de extensions retour kunnen accepteren.

Je mag de hairextensions uit de plastic sleeve halen om de kleur en lengte goed te bekijken, voelen en vergelijken. Toch niet helemaal jouw kleur of lengte? Ongedragen extensions mag je binnen het zichttermijn van 60 dagen gerust retourneren. Om hygiëne te waarborgen zijn elastiekjes aan de set vastgemaakt als seal. Verwijder deze elastiekjes niet totdat je zeker weet dat je de set wilt houden.

Sets waarvan de elastiekjes en/of tag zijn verwijderd, losgemaakt of zelfs herbevestigd kunnen we niet retour aannemen. Zo kunnen we ook garanderen dat jouw extensions nooit door een ander gebruikt zijn. Het haar mag uiteraard niet behandeld, geknipt of geverfd zijn.

Ga naar onze retourenpagina om het retourproces te starten.

WELKE KLEUR PAST BIJ MIJ?

Bekijk de haarkleuren op de website bij voorkeur op een gekalibreerd scherm, zet geen (lees)filters of andere (dark)modus aan en zorg dat je brightness hoog genoeg staat.

Bekijk je haar in daglicht (zonder filters, flits, direct zonlicht of lamplicht). Let hierbij met name op de kleur van je punten, als de kleur van de punten matchen, blend het haar het mooiste. De kleur van de extensions kunnen gerust een beetje afwijken, door de multi-tone techniek blenden de extensions vrij gemakkelijk met kleuren tot wel 3 tinten verschil.

Twijfel je nog steeds over de kleurkeuze? Bestel dan kleursamples van de kleuren waar je over twijfelt.

Of stuur ons dan een foto van je eigen haar van aanzet tot punt. Bij voorkeur een foto in daglicht (zonder filters, flits, direct zonlicht of lamplicht). Maak de foto bijvoorbeeld binnen, voor het raam met genoeg daglicht.

Mail je foto's naar info@mly-hairextensions.nl

HOE KAN IK MIJN EXTENSIONS HET BESTE VERZORGEN?

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van je prachtige MLY hairextensions genieten. Omdat onze extensions van 100% echt haar zijn, moet je ze goed verzorgen. Volg onze haarfijne verzorgingstips en jouw extensions zullen extra lang mooi blijven.

BEKIJK VERZORGINGSTIPS

WANNEER IS MIJN RETOURZENDING VERWERKT?

Retourzendingen worden doorgaans binnen 14 dagen verwerkt.

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd zullen we je een email sturen ter bevestiging. Ook krijg je bericht over een eventuele terugbetalig of afwijzing van je retour.

MIJN ZENDING IS BESCHADIGD OF VERMIST, WAT NU? 

Wat ontzettend balen dat je zending is beschadigd of vermist. Maak z.s.m. een melding hiervan:

Zending beschadigd?

Heb je een beschadigde zending ontvangen? Weiger een beschadigde zending meteen bij de postbode, dan sturen ze deze gratis naar ons terug.
Heb je het pakket al aangenomen? Meld de schade binnen 48 uur door ons te mailen en stuur foto's mee van zowel de beschadiging, de doos, als de inhoud.


Bestelling niet ontvangen?

Eventuele vermissing van zendingen dienen binnen 5 kalenderdagen na verzending te worden gemeld via info@mly-hairextensions.nl of schriftelijk naar verhulststraat 90, 8031EW te Zwolle. Zo kan het betreffende postbedrijf eventueel nog een onderzoek starten om het pakket te proberen te achterhalen.

Meldingen die later dan 5 kalenderdagen zijn gemaakt kunnen we niet meer in behandeling nemen.

Contactformulier

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Verkooppunt

Je kan nu ook onze clip-in extensions kopen en in het echt bekijken bij Instant Styling by Diana. Daarnaast kan Diana meteen je extensions in model knippen of verven. 

Krijg je geen genoeg van onze hairextensions en wil je graag onze hairwefts als weave vast laten zetten? Dan kan dit al voor 12.50 per baan! 

Naast MLY hairextensions zijn er ook de beste pruiken, haartoppers en andere mooie haarwerken te koop bij Instant Styling by Diana.