We begrijpen dat het lastig is om de juiste extensions te kiezen vanaf een scherm. Daarom mag je ongebruikte extensions gerust ruilen of retourneren. Vul hieronder je gegevens in om het retourproces te starten en lees daaronder de retourvoorwaarden.

Hoe kan ik een product retourneren? 

 • Geef je retour binnen het zichttermijn van 14 dagen door. 
 • Vul hierboven je ordernummer en e-mail/telefoonummer in en klik op start. 
 • Volg de instructies en selecteer de producten die je wilt retourneren. 
 • Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je retourzending op te sturen naar:

MLY Hairextensions

Verhulststraat 90

8031 EW Zwolle

 

Mocht je een product willen omruilen voor een ander product, dan raden we je aan om het vervangende product zelf te bestellen om vergissingen te voorkomen.

Retourzending

 • Retourartikelen dienen goed verpakt en in de originele staat teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van de klant dat de retourzending tijdig (binnen 14 dagen na aanmelding) en in goede orde bij ons wordt aangeboden.  Verzeker je zending bij duurdere pakketten. En bewaar altijd het verzendbewijs en de track & trace-code, totdat wij de retourzending bevestigd hebben.
 • Vergeet niet de afzender te vermelden zodat we weten dat het jouw retourzending is. Of doe de pakbon weer in de doos zodat we gelijk de complete gegevens hebben.
 • Bij een eventuele vermissing van het door jou geretourneerde pakket zullen wij altijd naar je track & trace-code vragen. Pakketten/items die zonder track & trace worden verzonden en niet bij ons aankomen kunnen wij helaas niet vergoeden of omruilen. 
 • De retourkosten zijn voor eigen rekening, het opnieuw verzenden van een nieuwe set hairextensions in Nederland is geheel gratis!

 

Wanneer is mijn retourzending verwerkt? 

 • Retourzendingen worden meestal al binnen 5 dagen na ontvangst verwerkt. Bij bijzonderheden binnen maximaal 14 dagen.
 • Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd zullen we je een email sturen ter bevestiging. Ook krijg je bericht over een eventuele terugbetalig of afwijzing van je retour.

Mag ik hairextensions retourneren? 

Ja, dat mag. We begrijpen dat het erg lastig is om een juiste haarkleur te kiezen vanaf een scherm. Daarom mag je ongebruikte extensions gerust retourneren mits de elastiekjes niet van de extensions zijn los gemaakt. Uiteraard wil je niet een door een ander gedragen set hairextensions kopen en dragen, daarom hanteren we onderstaande retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren van hairextensions. We verzoeken je dan ook om deze voorwaarden goed door te nemen voordat je een bestelling retourneert. Wij bekijken persoonlijk en per geretourneerde set of we de extensions retour kunnen accepteren.

Je mag de hairextensions uit de plastic sleeve halen om de kleur en lengte goed te bekijken, voelen en vergelijken. Toch niet helemaal jouw kleur of lengte? Ongedragen extensions mag je binnen het zichttermijn gerust retourneren. Om hygiëne te waarborgen zijn elastiekjes aan de set vastgemaakt als seal. Verwijder deze elastiekjes niet totdat je zeker weet dat je de set wilt houden.


Sets waarvan de elastiekjes zijn verwijderd, losgemaakt of zelfs herbevestigd kunnen we niet retour aannemen. Zo kunnen we ook garanderen dat jouw extensions nooit door een ander gebruikt zijn. Het haar mag uiteraard niet geknipt, gekleurd of door derden aangepast zijn.

 

Wanneer een retourzending niet voldoet aan de voorwaarden

 • Als wij een product retour ontvangen die op 1 van de voorgaande punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen via het opgegeven e-mailadres. We zullen dit artikel in kwestie indien gewenst weer terugsturen naar de klant.
 • De extra verzendkosten voor het wederom terugsturen naar de klant zijn deels voor de klant en bedragen € 4,25 binnen Nederland en € 9,00 naar België. De verzekering van de zending en andere bijkomende verzendkosten nemen wij voor onze rekening. De kosten kan je overmaken naar NL94RABO0172074908 t.n.v. MLY onder vermelding van je ordernummer.
 • Wil je het product niet terug ontvangen of ontvangen we geen reactie binnen 3 maanden, dan zullen we het doneren of vernietigen.