We begrijpen dat het lastig is om de juiste extensions te kiezen vanaf een scherm. Daarom mag je ongebruikte extensions gerust ruilen of retourneren. Vul hieronder je gegevens in om het retourproces te starten en lees daaronder de retourvoorwaarden.

 

Hoe kan ik een product ruilen of retourneren? 

 • Geef je retour binnen het zichttermijn van 14 dagen door. 
 • Vul je ordernummer en e-mailadres of telefoonummer in en klik op start. 
 • Volg de instructies en selecteer de producten die je wilt ruilen of retourneren. 
 • Je ontvangt een bevestiging via e-mail met verdere verzendinstructies. 
 • Stuur je retourzending naar:

MLY Hairextensions

Verhulststraat 90

8031 EW Zwolle

 

Mag ik hairextensions ruilen of retourneren? 

Uiteraard wil je niet een door een ander gedragen set hairextensions kopen en dragen, daarom hanteren wij onderstaande retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren van hairextensions. Wij verzoeken je dan ook om deze voorwaarden goed door te nemen voordat je een bestelling retourneert. Wij bekijken persoonlijk en per geretourneerde set of wij de extensions retour kunnen accepteren.

Je mag de hairextensions uit de plastic sleeve halen om de kleur en lengte goed te bekijken, voelen en vergelijken. Toch niet helemaal jouw kleur of lengte? Ongedragen extensions mag je binnen het zichttermijn van 14 dagen gerust ruilen of retourneren. Om hygiëne te waarborgen zijn elastiekjes aan de set vastgemaakt als seal. Verwijder deze elastiekjes niet totdat je zeker weet dat je de set wilt houden. Sets waarvan de elastiekjes zijn verwijderd, losgemaakt of zelfs herbevestigd kunnen wij niet retour aannemen. Zo kunnen we ook garanderen dat jouw extensions nooit door een ander gebruikt zijn. Het haar mag uiteraard niet behandeld, geknipt of geverfd zijn.

 

Retourzending

 • De retourkosten zijn voor eigen rekening, het opnieuw verzenden van een nieuwe set hairextensions doen we geheel gratis!
 • Retourartikelen dienen goed verpakt en in de originele staat teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van de klant dat de retourzending in goede orde bij ons wordt aangeboden. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs en de track & trace-code, totdat wij de retourzending bevestigd hebben.
 • Bij een eventuele vermissing van het door jou geretourneerde pakket zullen wij altijd naar je track & trace-code vragen. Pakketten/items die zonder track & trace worden verzonden en niet bij ons aankomen kunnen wij helaas niet vergoeden of omruilen. 

 

Wanneer is mijn retourzending verwerkt? 

 • Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd zullen we je een email sturen ter bevestiging. Ook krijg je bericht over een eventuele terugbetalig of afwijzing van je retour. 
 • Retourzendingen worden doorgaans binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt. If you are approved, then your refund will be processed, and a credit will automatically be applied original method of payment, within 10 working days.

 

Wanneer een retourzending niet voldoet aan de voorwaarden

 • Als wij een product retour ontvangen die op 1 van de voorgaande punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen via het opgegeven e-mailadres. We zullen dit artikel in kwestie indien gewenst weer terugsturen naar de klant.
 • De extra verzendkosten zijn voor de klant en bedragen €4,25 binnen Nederland en €9,00 naar België. De verzendkosten kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL94RABO0172074908 t.n.v. MLY onder vermelding van je ordernummer.
 • Wil je het product niet terug ontvangen of ontvangen we geen reactie binnen 3 maanden, dan zullen we het doneren.