Hoe werken clip-in hairextensions?

Wist je dat clip-in hairextensions super makkelijk zijn om zelf in te zetten? Kijk de video en je hebt binnen no-time vol, lang haar. Love it!

clip-in extensions bevestigen

Ging de video iets te snel of lees je het liever rustig door? Volg dan onderstaand stappenplan.
Afhankelijk van je kapsel, haarstijl en natuurlijk eigen voorkeur kan je wisselen qua positie van de haarmatten. In dit voorbeeld laten we zien welke manier het meeste wordt toegepast bij los haar met een middenscheiding.

in 4 stappen lang haar

1
1
Maak een scheiding

Maak een horizontale scheiding op oorhoogte en maak je het bovenste gedeelte van je haar vast met een knip of elastiekje.

2
2
open de clipjes

Je kan de clips gemakkelijk openen en sluiten door deze te buigen. Open alle clips van de strook naar keuze.

Tip: Ben je van plan om flink te gaan dansen vanavond of heb je een andere reden waarom de extensions wat extra grip nodig hebben? Toupeer je eigen haar een beetje bij de aanzet of spray een droogshampoo of volumepoeder bij je aanzet voor extra grip.

3
3
clip-ins bevestingen

Pak de breedste strook en haak 1 voor 1 de clips vast achter je eigen haar en clip ze dicht met je eigen haar tussen de clip. Easy toch? Zo makkkelijk is het om je clip in extensions in te zetten. 

Herhaal dit voor de rest van de bredere haarstroken en plaats de extensions boven elkaar.

4
4
zijkanten

Plaats de smallere haarstroken aan de zijkanten van je hoofd. Bijvoorbeeld de strook met 2 clips boven je slaap en oor en de enkele clip in daarboven.

Tip: Plaats de clips een beetje schuin van boven (voor) naar beneden (achter), zo lopen de extensions natuurlijker over en framen ze beter je gezicht.

Tadaaaa! 

Zo gemakkelijk kan je zelf thuis je haar verlengen. Nog even het haar naar wens stylen, en dan is het tijd om je nieuwe coupe aan de wereld te laten zien. Vergeet je ons niet te taggen op instagram?@mlyhairextensions

clip-in hair inzetten

Malu van lifebeautystyle.nl laat in bovenstaande video zien hoe zij haar clip-in hairextensions inzet.